Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (146)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Oostenrijk boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Oostenrijk vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Oostenrijk. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Oostenrijk

Zur Post

Oostenrijk Oostenrijk Hinterriss

Op en top Oostenrijkse gezelligheid en gastvrijheid vindt u in Hotel Zur Post*** in het gezellige dorpje Hinterriss. De nette kamers zijn voor u gereserveerd en het welkomstdrankje staat al voor u

klaar. Een aangenaam verblijf in het hotel is uiteraard een belangrijk aspect van uw vakantie, maar daarnaast staan er natuurlijk bijzondere excursies naar de mooie langlaufgebieden in de omgeving, te maken in het gebied van Karwendel. Tevens kunt u de 'SILBERcard’ aanvragen bij het hotel waarmee u ter plekke gratis aan diverse excursies mee kunt doen. Alvast veel langlaufplezier!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen