Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (146)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Langenfeld boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Langenfeld vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Langenfeld. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Langenfeld

Berghof Schopf

Oostenrijk Langenfeld Tirol

Het gebied Otztal bestaat uit 8 dorpjes. Midden in het dal liggen Längenfeld en Huben. In Längenfeld hebben wij enkele kamers voor u gereserveerd in Berghof Schopf. In het dal zijn maar

liefst 150 km gemarkeerde wandelroutes, 70km aan fietsroutes en 120km aan hardloop en Nordic Walking routes uitgezet. Na een sportieve dag kunt u ook heerlijk ontspannen in Aqua Dome-Tirol Therme. Vanuit Langenfeld is het ook mogelijk om korte uitstapjes te maken o.a. naar Gries, Haiming, Sauten, Obergurgl- Hochgurgl, Vent en Sölden. De stad en luchthaven Innsbruck vind u op slechts 70 km afstand en is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen