Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Slagharen (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Slagharen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Slagharen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Slagharen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Slagharen

Slagharen

Nederland Slagharen Overijssel

Ook zo'n zin om met de kids iets ongewoons, spannends en avontuurlijks te beleven? Met meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud beleef je in Attractiepark Slagharen een heerlijke

weekend weg met het hele gezin. En wie wil er nu geen pretpark in zijn achtertuin? Vanuit uw accommodatie kunt u zo de achtbaan of het reuzenrad instappen.Het vakantiepark beschikt onder andere over een binnenzwembad met kinderbad en glijbaan, een uitgebreide waterspeeltuin, jeu-de-boules banen, tennisbanen, restaurants en een supermarkt. 's Avonds zijn er gezellige familieavonden met afwisselend entertainment voor jong en oud.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen