Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Nieuw Heeten boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Nieuw Heeten vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Nieuw Heeten. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Nieuw Heeten

Sallandshoeve

Nederland Nieuw Heeten Overijssel

Vakantiepark Sallandshoeve is een echt natuurpark dat gelegen is aan de voet van de Holterberg. Het vakantiepark ligt bij het dorpje Nieuw Heeten in Overijssel, tussen Holten en Raalte. Een vkanatiepark met

veel voorzieningen voor binnen- en buitenrecreatie. Vakantiepark Sallandshoeve is gelen in een prachtige omgeving met bos en heidevelden, ver weg van snelwegen en dichtbij bekende bezienswaardigheden, attractieparken en gezellige oude steden. Op een steenworp afstand vindt u Nationaal Park 'De Sallandse Heuvelrug'. In de uitgestrekte bossen kunt u uren vertoeven, wandelend en fietsend. De Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de directe omgeving geven u alle gelegenheid te genieten van de natuur. Veel zandwegen en paden zijn vrij van autoverkeer. Speciale ANWB-routes brengen u op de mooiste plekjes met schitterende uitzichtpunten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen