Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Maastricht boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Maastricht vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Maastricht. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Maastricht

Randwyck

Nederland Maastricht Limburg

Maastricht, een beetje buitenland binnen Nederland. Een levendige stad, waar rijke historie en moderne architectuur in goede harmonie met elkaar zijn verbonden. Stad van gezellige terrasjes, talrijke cafés en restaurants, moderne winkelstraten,

pittoreske pleinen en straatjes. Maastricht, de stad van fanfares, koren en harmonieën ofwel de stad van het verenigingsleven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Bastion Maastricht

Nederland Maastricht Limburg

Op zoek naar de perfecte uitvalsbasis om Maastricht te verkennen? Bastion Deluxe Hotel Maastricht ligt op een zeer centrale plek in Maastricht. Namelijk op de Markt! Op deze plek zijn vele gezellige

restaurantjes en kroegjes waar u overdag of 's avonds kunt vertoeven. Ook de winkels zijn op loopafstand te bereiken, en met de Maastricht Shopping Guide is de kans groot dat u precies vindt waar u naar op zoek was! Voor diegene die de puf nog hebben om cultuur op te snuiven, biedt Maastricht hier tevens een breed scala van aan. Enkele culturele hoogstandjes zijn het Bonnefantenmuseum, de Sint Servaas basiliek en niet te vergeten, het Vrijthof. Genoeg redenen om Maastricht beter te leren kennen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 2.3/5 (3 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen