Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Fletcher  Restaurant Kasteel Erenstein
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Hotel Fletcher Restaurant Kasteel Erenstein

Hét hotel waar u prinsheerlijk overnacht en met een ruim aanbod aan prachtige zalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen. Het hotel is gelegen aan de rand van het prachtige

natuurgebied de Anstelvallei. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is o.a. een stijlvol restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner op topniveau.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Fletcher Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade, Limburg, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hét hotel waar u prinsheerlijk overnacht en met een ruim aanbod aan prachtige zalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen. Het hotel is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Anstelvallei. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is o.a. een stijlvol restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner op topniveau.