Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Limburg (220)
Plaatsen
Eijsden (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Eijsden boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Eijsden vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Eijsden. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Eijsden

Hotel Onder De Panne

Nederland Limburg Eijsden

Hotel Onder de Panne ligt in Eijsden, op slechts 5 kilometer van de bruisende stad Maastricht. Vlak bij het hotel vindt u het historische centrum van Eijsden en de rivier de Maas.

Bewonder de vele kerken, kloosters, molens en kastelen in de omgeving.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 30,00

Hotel Le Bonheur

Nederland Limburg Eijsden

Hotel Le Bonheur ligt in het Zuid-Limburgse Eijsden, op nog geen 10 kilometer afstand van Maastricht. Het gezellige hotel is een prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten of een bezoek aan Heerlen,

Aken of Maastricht. Bezichtig in de laatste stad zeker het Bonnefantenmuseum met de vaste collectie oude kunst waaronder schilder- als beeldhouwwerken en hedendaagse kunst.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 40,50