Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Giethoorn (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Giethoorn boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Giethoorn vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Giethoorn. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Giethoorn

Hotel Hampshire De Eese

Nederland Giethoorn Overijssel

Tijdens dit heerlijke 2-daagse wellnessarrangement in het kleinschalige Wellnesshoeve Butterfly kunt u volledig ontspannen. Laat de stress van alledag van u afvallen en ontspan met een kopje koffie of thee met wat

lekkers, relax in de stoomcabine of de infrarood sauna en laat u bovendien verwennen met een van de heerlijke massages of behandelingen waar u uit kunt kiezen. In Wellnesshoeve Butterfly is het bij de manicure en pedicure verplicht om badkleding te dragen. In de overige ruimten is dit toegestaan, maar niet verplicht. Omdat Wellnesshoeve Butterfly zo kleinschalig en rustig is, is het perfect voor optimale ontspanning. Ideaal voor vriendinnen, moeder en dochter of met je geliefde!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen