Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)
Regio's
Sicilië (5)
Plaatsen
Sicilie (4)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Sicilie boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Sicilie vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Sicilie. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Sicilie

Rondreis Sicilie

Italië Sicilië Sicilie

Sicilië heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het is de bekendste regio in het zuiden van Italië en wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht. Niet onterecht, want het grootste eiland van de Middellandse

Zee heeft enorm veel te bieden. De keuken, de goede Italiaanse wijnen, een warm en hartelijk ontvangst en de duizenden impressies die u in Sicilië zult opdoen, maken het eiland tot een fantastische bestemming voor iedereen. Maar Sicilië is meer. Wellicht denkt u ook aan de rokende vulkaan de Etna, de Griekse tempels van Agrigento, de kunst- en cultuurschatten van Siracusa, kleurrijke vissersdorpjes, archeologische opgravingen, gezellige terrasjes en prachtige stranden. Sicilië is het ontdekken zeker waard!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Albatros

Malta Malta Sicilie Sicilie

Met deze unieke rondreis laten we u kennismaken met drie prachtige eilanden in de Middellandse Zee: Malta, Gozo en Sicilië. De reis begint en eindigt op Malta, een eiland dat rijk is

aan cultuur en prachtige natuur. De rondreis begint de eerste dag met een bezoek aan de hoofdstad Valletta en de Malta Experience. We bezoeken het buureiland Gozo dat een geheel eigen karakter heeft. Vervolgens vliegt u naar Sicilië waar we u meenemen naar een paar van de hoogtepunten van dit Italiaanse eiland. Het bezoek aan de vulkaan Etna is misschien wel het hoogtepunt van deze reis. Terug op Malta kunt u nog een paar dagen genieten van de rijke historie van dit eiland in de steden Mdina, Rabat en de oude riddersteden. Dit is absoluut een rondreis die u niet snel vergeet!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis Sicilie 14

Italië Sicilië Sicilie

Ervaar veelzijdig Sicilië! Deze autorondreis is speciaal bestemd voor mensen die een mooie combinatie wensen van verblijven in authentieke Siciliaanse steden en stadjes enerzijds en landelijke authentieke plekken nabij interessante bezienswaardigheden anderzijds.

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, een eiland met een rijke geschiedenis van 3000 jaar. Sicilië bezit een unieke verscheidenheid aan overblijfselen van eeuwenoude culturen, fascinerende steden, authentieke dorpen en een overweldigende natuur. Het is ook het eiland waar de grootste nog actieve vulkaan in Europa staat. Door de zeer rijke, vulkanische grond rondom de Etna is er veel indrukwekkende en unieke flora te vinden op het eiland, waardoor het een heel mooi gebied is om rustig te wandelen. De gastvrije en hartelijke Sicilianen met hun relaxte levensstijl maken dit bijzondere Mediterrane beeld compleet. Op deze manier ervaart u als geen ander het veelzijdige Sicilië.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Diverse S Sicilie + Overtocht

Italië Sicilië Sicilie

Sicilië, het eiland aan de voet van de Italiaanse laars, is het grootste en belangrijkste eiland in de Middellandse Zee en vormt een wereld op zich. De vele volkeren die Sicilië de

afgelopen eeuwen hebben beheerst hebben hun erfenis achtergelaten: rotsgraven, tempels, amfitheaters, mozaïeken, kerken, paleizen en fonteinen. Het zonovergoten eiland is een echte schatkamer en biedt zijn gasten een verrukkelijk klimaat, prachtig landschappen, magnifieke vergezichten en een gevarieerde keuken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen