Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 rondreis Sicilie 14
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Rondreis Sicilie 14

Ervaar veelzijdig Sicilië! Deze autorondreis is speciaal bestemd voor mensen die een mooie combinatie wensen van verblijven in authentieke Siciliaanse steden en stadjes enerzijds en landelijke authentieke plekken nabij interessante bezienswaardigheden anderzijds.

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, een eiland met een rijke geschiedenis van 3000 jaar. Sicilië bezit een unieke verscheidenheid aan overblijfselen van eeuwenoude culturen, fascinerende steden, authentieke dorpen en een overweldigende natuur. Het is ook het eiland waar de grootste nog actieve vulkaan in Europa staat. Door de zeer rijke, vulkanische grond rondom de Etna is er veel indrukwekkende en unieke flora te vinden op het eiland, waardoor het een heel mooi gebied is om rustig te wandelen. De gastvrije en hartelijke Sicilianen met hun relaxte levensstijl maken dit bijzondere Mediterrane beeld compleet. Op deze manier ervaart u als geen ander het veelzijdige Sicilië.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Rondreis Sicilie 14 in Sicilie, Sicilië, Italië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Ervaar veelzijdig Sicilië! Deze autorondreis is speciaal bestemd voor mensen die een mooie combinatie wensen van verblijven in authentieke Siciliaanse steden en stadjes enerzijds en landelijke authentieke plekken nabij interessante bezienswaardigheden anderzijds. Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, een eiland met een rijke geschiedenis van 3000 jaar. Sicilië bezit een unieke verscheidenheid aan overblijfselen van eeuwenoude culturen, fascinerende steden, authentieke dorpen en een overweldigende natuur. Het is ook het eiland waar de grootste nog actieve vulkaan in Europa staat. Door de zeer rijke, vulkanische grond rondom de Etna is er veel indrukwekkende en unieke flora te vinden op het eiland, waardoor het een heel mooi gebied is om rustig te wandelen. De gastvrije en hartelijke Sicilianen met hun relaxte levensstijl maken dit bijzondere Mediterrane beeld compleet. Op deze manier ervaart u als geen ander het veelzijdige Sicilië.