Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (169)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Rome Florence Veneti boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Rome Florence Veneti vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Rome Florence Veneti. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Rome Florence Veneti

Hotel No Name S Flo Ro Ve

Italië Rome Florence Veneti Overig Itali?

Itali? staat bekend om zijn mooie landschappen en monumentale steden. We beginnen de reis in het mooie Toscane. U verblijft in Montecatini Terme, ??n van de bekendste kuuroorden van Itali?. In Toscane

maken we een excursie naar het prachtige Florence. Vervolgens brengen we een bezoek aan de wereldstad Rome met het prachtige Colosseum. Tenslotte gaan we naar Noord-Itali?, waar we in de schitterende omgeving van het Gardameer verblijven en een bezoek brengen aan gondelstad Veneti?. Tijdens deze busreis ziet u dus de mooiste landschappen ?n de drie bekendste steden in ??n keer, een geweldige ervaring! TIP: Mensen die deze reis eerder gemaakt hebben, zijn ook zeer enthousiast over onze 12 daagse busreis Rome-Sorrento en onze 8 daagse vlieg-busreis Rome-Veneti?-San Marino met optionele excursie naar Florence.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel No Name S Flo Ro Ve

Italië Rome Florence Veneti Overig Italië

Italië staat bekend om zijn mooie landschappen en monumentale steden. We beginnen de reis in het mooie Toscane. U verblijft in Montecatini Terme, één van de bekendste kuuroorden van Italië. In Toscane

maken we een excursie naar het prachtige Florence. Vervolgens brengen we een bezoek aan de wereldstad Rome met het prachtige Colosseum. Tenslotte gaan we naar Noord-Italië, waar we in de schitterende omgeving van het Gardameer verblijven en een bezoek brengen aan gondelstad Venetië. Tijdens deze busreis ziet u dus de mooiste landschappen én de drie bekendste steden in één keer, een geweldige ervaring!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 5/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen