Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel No name s Flo Ro Ve
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Hotel No Name S Flo Ro Ve

Itali? staat bekend om zijn mooie landschappen en monumentale steden. We beginnen de reis in het mooie Toscane. U verblijft in Montecatini Terme, ??n van de bekendste kuuroorden van Itali?. In Toscane

maken we een excursie naar het prachtige Florence. Vervolgens brengen we een bezoek aan de wereldstad Rome met het prachtige Colosseum. Tenslotte gaan we naar Noord-Itali?, waar we in de schitterende omgeving van het Gardameer verblijven en een bezoek brengen aan gondelstad Veneti?. Tijdens deze busreis ziet u dus de mooiste landschappen ?n de drie bekendste steden in ??n keer, een geweldige ervaring! TIP: Mensen die deze reis eerder gemaakt hebben, zijn ook zeer enthousiast over onze 12 daagse busreis Rome-Sorrento en onze 8 daagse vlieg-busreis Rome-Veneti?-San Marino met optionele excursie naar Florence.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel No Name S Flo Ro Ve in Overig Itali?, Rome Florence Veneti, Italië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Itali? staat bekend om zijn mooie landschappen en monumentale steden. We beginnen de reis in het mooie Toscane. U verblijft in Montecatini Terme, ??n van de bekendste kuuroorden van Itali?. In Toscane maken we een excursie naar het prachtige Florence. Vervolgens brengen we een bezoek aan de wereldstad Rome met het prachtige Colosseum. Tenslotte gaan we naar Noord-Itali?, waar we in de schitterende omgeving van het Gardameer verblijven en een bezoek brengen aan gondelstad Veneti?. Tijdens deze busreis ziet u dus de mooiste landschappen ?n de drie bekendste steden in ??n keer, een geweldige ervaring! TIP: Mensen die deze reis eerder gemaakt hebben, zijn ook zeer enthousiast over onze 12 daagse busreis Rome-Sorrento en onze 8 daagse vlieg-busreis Rome-Veneti?-San Marino met optionele excursie naar Florence.