Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Estland (2)
Regio's
Tallinn (2)
Plaatsen
Tallinn (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Tallinn boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Tallinn vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Tallinn. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Tallinn

Kerstmarkt Tallinn

Estland Tallinn Tallinn

Heeft u de kerstmarkten in Duitsland al reeds bezocht en bent u opzoek naar een nieuwe bestemming? Gebruik dan deze unieke kans om in Tallin de kerstsfeer te ervaren en de kerstmarkt

te bezoeken. De hoofdstad van Estland krijgt een sprookjesachtige en romantische sfeer door alle fonkelende kerstverlichting en de oude middeleeuwse gebouwen. Elke bezoeker maakt kennis met de Estse producten en ambachten zoals; houten speelgoed, handgemaakte kerstversieringen, kaarsen, goederen uit klei, schilderijen, grafische kunst ,wollen truien, sokken, handschoenen, schapenvacht, linnen stoffen alsmede beschilderde zijde, glaswerk en vele anderen . Tevens kunt u genieten van traditionele dranken en gerechten die worden aangeboden. Uw aankopen kunt u afrekenen met de Etse Kroon.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis Baltische Staten

Estland Tallinn Tallinn

Grauw en grijs zijn de Baltische staten al lang niet meer, maar bijzonder zijn ze nog wel. Estland, Letland en Litouwen worden vaak in één adem genoemd. Er zijn dan ook de

nodige overeenkomsten: aanvankelijk een rijke historie van vrijheid, handel en voorspoed, daarna de eeuwenlange overheersing door zowat alle buurlanden. Ten gevolge van hun rijke historie treft u hier dan ook de sporen van Duitse, Poolse, Russische en Scandinavische invloeden aan. Dit is duidelijk waarneembaar in de architectuur. Tijdens deze rondreis bezoekt u de drie Baltische Hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius en de highlights van deze stad. De reis is volledig verzorgd op basis van halfpension en er wordt verbleven in goede 3-4* hotels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen