Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Kerstmarkt Tallinn
Geef uw mening

Kerstmarkt Tallinn

Heeft u de kerstmarkten in Duitsland al reeds bezocht en bent u opzoek naar een nieuwe bestemming? Gebruik dan deze unieke kans om in Tallin de kerstsfeer te ervaren en de kerstmarkt

te bezoeken. De hoofdstad van Estland krijgt een sprookjesachtige en romantische sfeer door alle fonkelende kerstverlichting en de oude middeleeuwse gebouwen. Elke bezoeker maakt kennis met de Estse producten en ambachten zoals; houten speelgoed, handgemaakte kerstversieringen, kaarsen, goederen uit klei, schilderijen, grafische kunst ,wollen truien, sokken, handschoenen, schapenvacht, linnen stoffen alsmede beschilderde zijde, glaswerk en vele anderen . Tevens kunt u genieten van traditionele dranken en gerechten die worden aangeboden. Uw aankopen kunt u afrekenen met de Etse Kroon.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Kerstmarkt Tallinn in Tallinn, Tallinn, Estland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Heeft u de kerstmarkten in Duitsland al reeds bezocht en bent u opzoek naar een nieuwe bestemming? Gebruik dan deze unieke kans om in Tallin de kerstsfeer te ervaren en de kerstmarkt te bezoeken. De hoofdstad van Estland krijgt een sprookjesachtige en romantische sfeer door alle fonkelende kerstverlichting en de oude middeleeuwse gebouwen. Elke bezoeker maakt kennis met de Estse producten en ambachten zoals; houten speelgoed, handgemaakte kerstversieringen, kaarsen, goederen uit klei, schilderijen, grafische kunst ,wollen truien, sokken, handschoenen, schapenvacht, linnen stoffen alsmede beschilderde zijde, glaswerk en vele anderen . Tevens kunt u genieten van traditionele dranken en gerechten die worden aangeboden. Uw aankopen kunt u afrekenen met de Etse Kroon.