Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Trier (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Trier boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Trier vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Trier. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Trier

NH Trier

Duitsland Trier Overig Duitsland

Ga heerlijk winkelen met Peter Langhout Reizen in de mooie steden Trier en Koblenz. Behalve deze steden bezoeken we ook groothertogdom Luxemburg. Trier is de oudste stad van Duitsland en ligt aan

de rivier de Moezel. U vindt er vele historische gebouwen met als meest bekende de Porta Nigra. Maak ook kennis met Koblenz waar de Rijn en de Moezel samenkomen bij de Deutsche Eck. Kortom, een heerlijk weekendje weg!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

NH Trier

Duitsland Trier Rheinland Pfalz

Zin in een heerlijk weekendje kerstshoppen? Ga dan mee op onze busreis naar de Duitse steden Trier en Koblenz en het groothertogdom Luxemburg. Trier is de oudste stad van Duitsland, gelegen aan

de rivier de Moezel. U vindt er de bekende Porta Nigra en meerdere sfeervolle kerstmarkten. Maak ook kennis met Koblenz waar de Rijn en de Moezel samenkomen bij de Deutsche Eck. Het wordt een heerlijk weekendje weg met volop winkelplezier!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen