Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Sauerland (2)
Plaatsen
Sauerland (4)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Sauerland boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Sauerland vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Sauerland. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Sauerland

Zum Wilden Zimmermann

Duitsland Sauerland Sauerland

Het Duitse Sauerland kun je zien als een geweldig natuurgebied met veel kleine, gezellige dorpjes. Voor Nederlanders is het al tijden een gewilde natuurbestemming. Door de stuwmeren, naaldwouden, de vele wandelpaden en

een reeks druipsteengrotten heeft het Sauerland heel veel recreatieve natuur te bieden. De bekendste toeristische stad is Winterberg, gelegen aan de voet van dit gebied. Het gebergte doet er vooral denken aan de Ardennen. Ook hier vind je bijvoorbeeld grotten. De hoogteverschillen komen ermee overeen en de flanken zijn tevens begroeid met uitgestrekte bossen. Landgasthaus 'Zum wilden Zimmerman' ligt in Hallenberg, in het prachtige Sauerland. De omgeving van het hotel is adembenemend, met talloze heuvels, diepe dalen en kronkelende riviertjes. Maak ’s winters een afdaling van de piste in het naastgelegen Winterberg (slechts 14 kilometer) en maak ’s zomers ontspannende wandelingen. U bent verzekerd van een heerlijk verblijf!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Lindenhof

Duitsland Sauerland Sauerland

Een echte aanrader; een weekendje naar het Sauerland in de gezellige adventsperiode. Bezoek mooie dorpjes in het Sauerland zoals Schmallenberg en Winterberg. We gaan ook naar mooie steden zoals Bonn en Keulen.

Hier kunt u een bezoek brengen aan de bekende Duitse kerstmarkten waar het altijd gezellig is. Reserveer nu meteen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen