Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Rijn (5)
Plaatsen
Rijn (8)
Rudesheim (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Rijn boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Rijn vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Rijn. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Rijn

MS Diana OudNieuw Cruise

Duitsland Rijn Rijn

Geniet en vier deze jaarwisseling op de feestelijk en romantische Diana. Tinkelende wijnglazen, een heerlijk oudejaarsdiner en een groots vuurwerk in Keulen staat u allemaal te wachten als u met ons de

7 daagse Oud en Nieuw Cruise Duitsland maakt. Al varend geniet u van het prachtige uitzicht op het winterse Duitsland. We varen langs steden als Düsseldorf, Bonn, Koblenz, Emmerich en Keulen. Beleef de mooiste stukjes van de Rijn met haar sprookjesachtige kastelen en bekijk de prachtige natuur in de rust van de avond. Viert u dit jaar Oud en Nieuw met ons?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MS Serena Kerstcruise

Duitsland Rijn Rijn

Beleeft u ook Kerst 2011 aan boord van de gerenoveerde M.S. Serena? Al varend kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de in Kerstsfeer gehulde wijndorpjes langs de Rijn. Bovendien kunt

u een bezoek brengen aan de befaamde Kerstmarkt in Dusseldorf en de prachtige Dom in Keulen bezoeken. En op 25 december wordt een heerlijk Kerstdiner voor u gekookt aan boord door de bemanning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MS Serena Daagse Beste Van Duits

Duitsland Rijn Rijn

Nog nooit vertoond: Een bijzondere 15-daagse cruise over de Rijn met vertrek en aankomst in de haven van Amsterdam. Deze Rijncruise voert via Nijmegen, Dusseldorf, Bonn en Rüdesheim naar Strasbourg, waarbij het

bezoek aan Rüdesheim één van de hoogtepunten zal zijn. Vanaf het Franse Straatsburg gaat het schip via Breisach, Kehl, Mannheim, Andernach en Utrecht terug naar Amsterdam. En dat op basis van een volledige verzorging op het huiselijke schip de MS Serena! En voor de eerste vroegboekers, hebben we speciaal een aantal goedkoper geprijsde hutten vastgelegd (beperkt aantal, dus boek snel om teleurstellingen te voorkomen). Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen en is heel geschikt voor de druiventeelt. Het romantische landschap wordt omlijst door indrukwekkende burchten en pittoreske dorpjes. De natuur is schitterend in oktober, het weer heerlijk en u zult op de Serena genieten van een fantastische Rijnreis!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MPS Brillant Rudesheim

Duitsland Rijn Rudesheim

De Rijn en de Moezel behoren tot Europa’s mooiste rivieren. Het Rijndal is beroemd om haar schitterende landschappen met vele wijngaarden, imposante burchten en pittoreske stadjes. Denkt u maar aan de romantische

Loreley en aan het bekende wijn- en toeristenstadje Rüdesheim met zijn wijnstraatje “De Drösselgasse” en de sfeervolle restaurants, terrasjes, wijnstubes en vele andere bezienswaardigheden zoals het Niederwald Denkmal en de Asbach Uralt - fabriek. U vaart over de Rijn, ook wel de mooiste rivier van Europa genoemd, naar steden als Keulen, Koblenz en als hoogtepunt Rudesheim met de gezellige Drosselgasse. Tijdens de cruise kunt u rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Ramada Wiesbaden

Duitsland Rijn Rijn

Geniet dit jaar van een prachtig vuurwerkspektakel op de Duitse Rijn. Het evenement Rhein in Feuerzauber is een jaarlijks terugkerend evenement met sfeervol verlichte boten, burchten en natuurlijk een aantal schitterende vuurwerkshows.

Naast het vuurwerkspektakel nemen we u ook mee op een aantal mooie excursies naar de Deutsche Eck bij Koblenz, het gezellige wijnstadje Rüdesheim en Domstad Keulen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen