Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Rijn Moezel boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Rijn Moezel vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Rijn Moezel. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Rijn Moezel

MPS Brillant Rijn Moezel Cochem

Duitsland Rijn Moezel Rijn Moezel

Het programma van de 8-daagse Rijn- en Moezelcruise met de MPS Brillant is boeiend en gevarieerd. U vaart tijdens deze Riviercruise zowel over de Rijn als de Moezel, waar u de steden

Düsseldorf, Koblenz, Keulen en Cochem gaat bezoeken. Tevens komen we ook nog langs de steden Wesel, Linz en Rees. In totaal ziet u tijdens deze riviercruise de beste steden op een van de mooiste routes die u kunt maken. U kunt natuurlijk rekenen op een perfecte service en een uitstekende verzorging aan boord van de MPS Brillant. Boek nu deze heerlijke riviercruise naar Cochem en geniet van ons populaire cruise schip de MPS Brillant en de prachtige steden die u onderweg aandoet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MS Switzerland

Duitsland Rijn Moezel Rijn Moezel

Annuleringsreis voor de snelle beslisser!!! Deze reis is door een grote Duitse touroperator geannuleerd waardoor u als klant van een zeer hoge korting kunt genieten die oploopt van minstens EUR 240 tot

ruim EUR 300 per persoon. Een boottocht op de Rijn is een van de meest fascinerende manieren om het prachtige landschap van kastelen en middeleeuwse stadjes te bekijken. Kom aan boord van het viersterrenschip de MS Switzerland en ontdek de vele plaatsen zoals de prachtige, meer dan 2000 jaar oude stad Worms en de keizerlijke stad Speyer. Tevens passeert u onderweg van Rüdesheim naar Koblenz de talrijke kastelen en burchten. Geniet van de volledige verzorging met uitgebreid ontbijt en heerlijke 4 en 5 gangen keuzediners of buffetdiners. Aarzel niet langer en grijp deze kans, want alleen de snelste beslissers kunnen gebruik maken van deze speciale annuleringsreis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 1/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen

MPS Normandie

Duitsland Rijn Moezel Riviercruise

Bijzondere kerstcruise Beleef Kerstmis 2009 tijdens één van onze riviercruises en geniet van een heerlijk, ontspannen kerstgevoel, waar niets hoeft en alles mag. Al varend kunt u genieten van het prachtige uitzicht

op de in kerstsfeer gehulde wijndorpjes langs de Rijn. Bovendien kunt u een bezoek brengen aan de befaamde kerstmarkt in Düsseldorf en de befaamde Dom in Keulen bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hutter

Duitsland Rijn Moezel Moezel

Lekker een weekendje naar het prachtige Moezelgebied in Duitsland. Zo net voor de feestdagen bezoekt u de mooiste plaatsen in dit gebied. Bezichtig het leuke wijnstadje Cochem en proef de heerlijkste wijnen.

Ook nemen we u mee naar het bezienswaardige Bernkastel-Kues en het oude vakwerkstadje Monschau. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan de bekende kerstmarkt in Trier niet!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen