Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Hodenhagen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Hodenhagen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Hodenhagen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Hodenhagen

Hotel Best Western Domicil

Duitsland Overig Duitsland Hodenhagen

Hodenhagen is een klein plaatsje in Niedersachsen, een deelstaat in het noorden van Duitsland. Ten zuiden van Hodenhagen vindt u de hoofdstad van de regio: Hannover. En ten noorden van Hodenhagen ligt

het unieke natuurgebied de Lüneberger Heide. Heide, bos en water wisselen elkaar af en tussen al het natuurschoon vindt u tal van typische heidedorpen met karakteristieke, eeuwenoude boerenhoeves en fraaie bezienswaardigheden. Vanuit hier maken we een paar mooie excursies waarvan met name die op 23 december naar de prachtige en sfeervolle Hanzestad Hamburg tot de verbeelding spreekt. Op deze dag heeft u de gelegenheid om de enorme kerstmarkt daar te bezoeken. Ook bezoeken we het oude stadje Celle met zijn fraaie “Altstadt” met meer dan 500 eeuwenoude Duitse vakwerkhuizen en waar wij een hertogelijk slot bezoeken. Ook maken we een mooie natuurtocht waarin gedeelten van de bekende “Marchenstrasse” (sprookjesroute) zijn verweven. Vanwege het prachtige natuurschoon is de regio ook zeer geliefd bij wandelaars en fi etsers. Geniet van de natuur; proef de geschiedenis en cultuur in een van de vele kastelen, dorpen of musea.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 52,50