Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen
Duitsland (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Duitsland boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Duitsland vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Duitsland. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Duitsland

MPS Brillant CochemZell

Duitsland Overig Duitsland Duitsland

In Duitsland wordt de Kerst groots gevierd. Denk maar aan de gezellige ‘Weihnachtmarkten’ met veel kraampjes met ‘Gluhwein’ lekkere hapjes en allerlei snuisterijen op sfeervol versierde pleinen. Met deze Kerstcruise nemen wij

u mee naar Duitsland. De M.P.S. Brillant is speciaal voor deze Kerstcruise geheel in Kerstsfeer aangekleed om uw verblijf aan boord een extra feestelijk tintje te geven. Vanzelfsprekend kunt naast de gebruikelijk volledige verzorging extra genieten van heerlijke kerstdiners in een sfeervolle ambiance. Daarnaast hebben wij weer een fantastisch vaarprogramma en een gezellig animatieprogramma voor u samengesteld. Wilt u er met de Kerstdagen tussenuit, dan hopen wij u van harte aan boord te mogen begroeten om samen met u de feestdagen op een bijzondere wijze door te brengen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen