Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Oberwiesenthal boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Oberwiesenthal vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Oberwiesenthal. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Oberwiesenthal

Hotel Rathauss

Duitsland Oberwiesenthal Sachsen

In de hoogstgelegen stad van Duitsland, Oberwiesenthal*** liggen de Rathaushotels Oberwiesenthal. Dit kuuroord ligt tussen de hoogste bergen van het Erstgebergte en is dan ook de perfecte bestemming voor een sneeuwvakantie. Ook

in de zomer is Oberwiesenthal een prachtige bestemming, het hotel is het ideale startpunt om het stadje en de omgeving te verkennen. Rathaushotels zijn twee hotels, gelegen in het centrum van Oberwiesenthal aan de markt. U kunt bij het hotel diverse excursies boeken om de omgeving te bekijken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Best Western Birkenhof

Duitsland Oberwiesenthal Sachsen

Inpakken en wegwezen! Dat geldt uiteraard bij deze supervoordeel aanbieding naar een van de mooiste en meest ongerepte streken in Duitsland. We reserveerden voor u het prima en het met veel voorzieningen

ingerichte Best Western Hotel Birkenhof ****, dat in de sfeervolle vakantieplaats Oberwiesenthal is gelegen. Oberwiesenthal is de hoogst gelegen plaats van Duitsland en ligt te midden van een prachtig natuurgebied met veel panoramische blikvelden. Het Ertsgebergte in de deelstaat Sachsen wordt gevormd door een opvallend landschap met zandsteenklippen en kolommen dat wordt doorsneden door de rivier de Elbe. Naast veel natuurschoon is er ook op ander gebied heel veel te zien. Wat te denken van Dresden, na de restauratie van na de Tweede Wereldoorlog weer in volle glorie hersteld. Het centrum staat vol bezienswaardigheden en de stad wordt niet voor niets het “ Florence aan de Elbe “ genoemd! We noemen slechts de barokke Frauenkirche, de Zwinger (een fantastisch architectonische hoogstandje) en ooit het lustoord van August de Sterke, het grote Schloss en natuurlijk de Semper, het befaamde operatheater. Natuurlijk maakt U een tocht door het romantische Elbedal met onder meer het historische Pirna, Schloss Pillnitz ,het natuurwonder van Bastei, de vesting Konigstein en Bad Schandau. In Meissen bezoekt U natuurlijk het beroemde porseleinmuseum terwijl ook Colditz de moeite van een bezoek waard is. Hier werden in de 2e Wereldoorlog officieren van de geallieerden vastgezet met de befaamde ontsnapping (diverse malen verfilmd overigens) tot gevolg. En wie van kastelen houdt kan ook nog een bezoek brengen aan Schloss Moritzburg en Schloss Augustusburg. U komt tijd te kort om alle bezienswaardigheden te bezoeken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen