Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Neuhausen (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Neuhausen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Neuhausen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Neuhausen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Neuhausen

Kasteel Purschenstein

Duitsland Neuhausen Sachsen

Peter Langhout heeft echt iets bijzonders voor U! Wij reserveerden tegen hele speciale introductieprijzen een groot aantal luxe kamers in het bijzondere kasteel Purschenstein niet ver van de historische stad Dresden. Een

Nederlandse ondernemer kocht het kasteel en tovert het momenteel om in een luxe onderkomen dat, als alles klaar is, een 5 sterrenniveau benadert. Geniet van de mooie ligging van het kasteel en alle luxe die het kasteel u biedt. Voel u als koning en koningin! Houdt u er rekening mee dat er tijdelijk nog enige bouwwerkzaamheden zullen plaatsvinden om het kasteel in haar uiteindelijke staat te brengen. Uiteraard zal de eigenaar de overlast zo goed mogelijk proberen te beperken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen