Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Oostzeekust boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Oostzeekust vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Oostzeekust. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Oostzeekust

Best Western Greifswald

Duitsland Greifswald Oostzeekust

De Duitse Oostzeekust is een gevarieerde kustgebied met vele steile zeekliffen en uitgestrekte duingebieden. Aan de Oostzeekust vindt u vele nostalgische badplaatsen, zoals het kunstenaarsdorp Ahrenshoop. Aan de Oostzeekust wordt veel

gewandeld en gefietst. Het gebied is helemaal vlak en de kustlandschappen vormen een prachtige omgeving. Met de fiets komt u bij zandstrandjes, picknickplaatsen en in natuurgebieden waar u met de auto niet kan komen. Voor de wandelaars zijn de natuurparken en de eilanden zeer geschikte plaatsen om er lekker op uit te gaan. Greifswald is een handige uitvalsbasis voor trips naar de Oostzee-eilanden Rügen, Usedom en Darß.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Nordik Am Tierpark

Duitsland Mecklenburg Vorpommern Oostzeekust

Maak in 2010 kennis met het Noord-Duitse Mecklenburg en de prachtige Oostzeekust. Vanuit Güstrow verkennen we deze mooie streek, vooral bekend vanwege het enorme merengebied Mecklenburger Seenplatte en de sfeervolle badplaatsen langs

de kust. Natuurlijk bezoeken we ook interessante steden, waaronder de havenstad Rostock en Hanzestad Wismar. Bovendien nemen we u mee naar Rügen, het grootste eiland van Duitsland met een schitterend landschap.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen