Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Greifswald boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Greifswald vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Greifswald. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Greifswald

Best Western Greifswald

Duitsland Greifswald Oostzeekust

De Duitse Oostzeekust is een gevarieerde kustgebied met vele steile zeekliffen en uitgestrekte duingebieden. Aan de Oostzeekust vindt u vele nostalgische badplaatsen, zoals het kunstenaarsdorp Ahrenshoop. Aan de Oostzeekust wordt veel

gewandeld en gefietst. Het gebied is helemaal vlak en de kustlandschappen vormen een prachtige omgeving. Met de fiets komt u bij zandstrandjes, picknickplaatsen en in natuurgebieden waar u met de auto niet kan komen. Voor de wandelaars zijn de natuurparken en de eilanden zeer geschikte plaatsen om er lekker op uit te gaan. Greifswald is een handige uitvalsbasis voor trips naar de Oostzee-eilanden Rügen, Usedom en Darß.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen