Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Kassel (1)
Plaatsen
Hessen (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Kassel boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Kassel vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Kassel. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Kassel

Hotel Best Western Mark

Duitsland Kassel Hessen

Kassel is de regionale hoofdstad van het Duitse district Noord-Hessen. Met de traditionele en belangrijkste wereldtentoonstelling “documenta” neemt Kassel inmiddels een prominente plaats in op het gebied van hedendaagse kunst. Maar Kassel

is niet alleen een top-adres voor kunst in Europa – de in het hart van Duitsland gelegen stad is een echte oase voor hen die rust zoeken. Ingebed in het groen, tussen het Habichtswald, Reinhardswald en Kaufunger Wald, staan gezondheid en wellness met de geneeskrachtige thermen, centraal. Het Bergpark Wilhelmshöhe is wereldwijd uniek. Het park heeft een oppervlakte van 240 ha. en hier vindt men meer dan 600 verschillende boomsoorten. Tot de wel heel bijzondere bezienswaardigheden en attracties behoren de Herkules, de waterpartijen, de Löwenburg, de Oranjerie en het Ballhaus. Een prima omgeving om ook lekker zelf rond te kijken en te wandelen! De stad is ook bekend door Schloss Wilhelmshöhe, een indrukwekkend slot in het gelijknamige park. Het is grotendeels ingericht als een indrukwekkend museum. En wie een beetje gevoel voor kunst en cultuur heeft brengt hier vast enige tijd door. Het museum is ook tijdens de kerstdagen open. Verder maken we nog een paar leuke excursies door de schilderachtige omgeving vol oude stadjes en pittoreske dorpjes. Maar de dag na aankomst blijven we in ieder geval in Kassel want dat is de laatste dag van de uitermate sfeervolle kerstmarkt op het prachtige marktplein.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen