Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Jena (1)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Jena boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Jena vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Jena. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Jena

Hotel Best Western Jena

Duitsland Jena Thueringen

Thuringen, de moeite meer dan waard.Heerlijke, gezellige en ontspannende kerstreis voor alleenstaanden naar Romantisch Thuringen speciaal door Peter Langhout Reizen is samengesteld. Tegen een wel heel speciale reissom van slechts 299.- waar

veel bij is inbegrepen. Thuringen is een van de mooiste en historisch gezien meest interessante streken in buurland Duitsland. Bergen, dalen, burchten en kastelen wisselen elkaar af terwijl het Saaledal een van de mooiste rivierdalen van het land is. Bijzonder trots is men op het nationale park Hainich met zijn unieke en nergens anders in Europa voorkomende rode beukenbos. En over het Thuringerwald en het Rennsteiggebergte doen vele verhalen en sagen de ronde. Voeg daarbij de schoonheid van oude historische plaatsen als Weimar, Eisenach, Erfurt en niet te vergeten Gera met een van de mooiste marktpleinen van Duitsland. Niet voor niets schreef de oude schrijver en wandelaar August Trinius al een eeuw geleden “ Wie God liefheeft, schenkt Hij een huis in Thuringen”. Gaat U met ons mee?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen