Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Harz (2)
Plaatsen
Harz (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Harz boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Harz vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Harz. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Harz

Tulip Inn Wolfenbuttel

Duitsland Harz Harz

De Harz is een geheim juweeltje in het midden van Duitsland. Vele jaren bekend als een belangrijke vakantiebestemming op slechts een kleine afstand van Berlijn. In de Harz vindt u verborgen bergdorpjes

en romantische stadjes met hun door vakwerk ingelijste gebouwen. Kastelen en oude mijnen liggen te wachten om ontdekt te worden. De kerstperiode is de mooiste periode om naar de Harz te gaan. Door de gezellige kerstmarkten zijn de dorpjes en stadjes nu nog sfeervoller dan anders! Wolfenbüttel is altijd al een populaire bestemming voor allerlei beroemdheden geweest. Meer dan 600 vakwerkhuizen, het Renaissancekasteel en talrijke barokgebouwen betoveren ook nu nog de bezoeker. Zeker aan te raden is een dagtocht naar het zuidelijker gelegen Harzgebergte. Het landschap is er overweldigend mooi, de vele schilderachtige plaatsen zijn goed voor veel slenterplezier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Englischer Hof

Duitsland Harz Harz

Breng de feestdagen dit jaar door in het schitterende Harz-gebied. We verblijven in Herzberg, een ideale locatie waarvandaan we u meenemen op de mooiste excursies. Zo gaan we naar de druipsteengrotten van

Rübeland en maken kennis met de historie van de mijnbouw. Maar ook bezoeken we leuke stadjes als Goslar en Wernigerode en geniet u van mooie winterlandschappen. Reserveer nu deze kerstreis en geniet van de mooie omgeving en gezellige kerstsfeer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen