Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Eifel Moezel boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Eifel Moezel vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Eifel Moezel. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Eifel Moezel

Nimseck

Duitsland Eifel Moezel Eifel

Nieuw bij Peter Langhout Reizen: Een schitterende fietsvakantie langs maar liefst 5 rivieren in Duitsland. U fietst dagelijks 30 tot 80 km mooie routes langs o.a. de steden Vianden en Trier, de

oudste stad van Duitsland. Een extra lusje voert u door de Saarschleife naar het middeleeuwse Saarburg met zijn watervallen in het centrum. Via de middeleeuwse Sûrebrug komt u in Echternach in Luxemburg, waar u een prachtige Altstadt vindt. U fietst door een fantastisch landschap, waar u nog vele middeleeuwsekastelen, burchten en gotische kerken kunt vinden. Iets verder naar het oosten stroomt de rivier de Prüm langs Waxweiler en het bekende bierstadje Bitburg. Vanuit Waxweiler fietst u de mooie Prümtal-Radweg en de Nimstal-Radweg. In Prüm met de Sankt-Salvator-Basilika en de barokke abdij is het prima vertoeven op één van de vele terrassen. Al fietsend ontdekt u de zuidelijke Eifel. Nabij Waxweiler brengt een transfer u over een hoogte van 400 meter, waar meer dan genoeg bezienswaardigheden zijn. Kortom, een paradijs voor natuur- en cultuurliefhebbers en een perfecte omgeving om te relaxen. De fietstochten zijn uitgezet over het uitgebreide fietsnetwerk in de regio en gaan deels over fietspaden en deels over rustige lokale weggetjes. De routes zijn niet al te zwaar, omdat ze voor een groot deel in de rivierdalen lopen of gebruik maken van een voormalig treintracé. Met fietstochten vanuit 2 campings is de opzet van deze fietsvakantie iets afwijkend van de andere fiets/campingtochten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen