Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Eifel Manderscheid boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Eifel Manderscheid vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Eifel Manderscheid. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Eifel Manderscheid

Haus Burgblick

Duitsland Eifel Manderscheid Eifel

Haus Burgblick ligt in het hart van de prachtige vulkaaneifel, in het Duitse kuuroord Manderscheid. Het hotel is zeer rustig gelegen aan de rand van het dorp en de omringende bossen. Vanuit

het hotel heeft u een prachtig uitzicht op het bos, het dal en de Oberburgt van Manderscheid, één van de vele bezienswaardigheden in deze streek. Dankzij de bijzondere ligging en de vriendelijke bediening en service, is Haus Burgblick het ideale uitgangspunt voor een geslaagd weekend en een heerlijke vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen