Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Regio's
Dortmund (2)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Dortmund boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Dortmund vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Dortmund. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Dortmund

Mercure Hagen

Duitsland Dortmund Nordrhein Westfalen

Reis met Peter Langhout Reizen naar de gezellige kerstmarkten in Duitsland. Geniet van de kerstsfeer en koop alvast de mooiste kado’s voor thuis onder de kerstboom. We nemen u mee naar het

grote shoppingcentre CentrO en bezoeken de kerstmarkten in Dortmund en Essen. Naast de kerstmarkten hebben deze steden natuurlijk nog veel meer te bieden zoals diverse historische gebouwen en musea. Boek nu en proef alvast de kerstsfeer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Park Inn Kamen

Duitsland Dortmund Nordrhein Westfalen

Maak met Peter Langhout Reizen een leuke reis naar de kerstmarkten in Münster en Dortmund om alvast helemaal in de kerststemming te komen. De kerstmarkt in Münster wordt jaarlijks door vele mensen

bezocht vanwege de vele gezellige kraampjes. Verder heeft Münster natuurlijk ook een aantal mooie bezienswaardigheden! Ook bezoeken we Essen en Dortmund, waar de grootste kerstboom van Europa te bewonderen is. Een heerlijk weekendje weg!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen