Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Buchen Odenwald boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Buchen Odenwald vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Buchen Odenwald. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Buchen Odenwald

Hotel Kuehler Grund Land

Duitsland Buchen Odenwald Overig Duitsland

Een excursierondreis door Odenwald is letterlijk een verademing. De gezonde berglucht, de uitgestrekte bossen en het heldere water maken van uw rondreis door het Hart van Duitsland, een verfrissende vakantie. Tijdens deze

rondreis nemen wij een duik in het roemrijke verleden van Duitsland. Ervaar de cultuur als in een sprookje wanneer we de middeleeuwse stadjes als Heidelberg, Michelstadt, Amorbach, Eberbach en bekende streken als Beieren bezoeken. Bezoek een van de marktjes of ambachtelijke vakwerkhuizen waar mythen en sagen nog verweven zijn met het dagelijkse leven. Geniet van panoramische vergezichten en ervaar de romantiek. Ga met Peter Langhout Reizen mee op een ontspannende reis naar het Hart van Duitsland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen