Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ecco  Schermbeck
Geef uw mening

Hotel Ecco Schermbeck

Wintersporten dicht bij huis, dat kan in Alpincenter Bottrop, in Duitsland. Wat dacht u van een heerlijk skiweekend op slechts 2 uur rijden (!) vanaf Utrecht. Een volle dag skiën op de

langste indoor skipiste ter wereld. Dat is wat het Alpincenter van Indoor Ski Bottrop u biedt. Het mooiste is dat deze dag op basis van AlI-Inclusive is, dus entree, huur van schoenen, ski- of snowboard, eten (buffet) en drinken (softdrinks, bier en wijn) zijn allemaal inclusief in dit arrangement. Boek nu meteen en geniet binnenkort van alle faciliteiten van Indoor Ski Bottrop!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Ecco Schermbeck in Overig Duitsland, Bottrop, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Wintersporten dicht bij huis, dat kan in Alpincenter Bottrop, in Duitsland. Wat dacht u van een heerlijk skiweekend op slechts 2 uur rijden (!) vanaf Utrecht. Een volle dag skiën op de langste indoor skipiste ter wereld. Dat is wat het Alpincenter van Indoor Ski Bottrop u biedt. Het mooiste is dat deze dag op basis van AlI-Inclusive is, dus entree, huur van schoenen, ski- of snowboard, eten (buffet) en drinken (softdrinks, bier en wijn) zijn allemaal inclusief in dit arrangement. Boek nu meteen en geniet binnenkort van alle faciliteiten van Indoor Ski Bottrop!