Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (808)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Bad Wimpfen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Bad Wimpfen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Bad Wimpfen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Bad Wimpfen

Hotel Quality Rosengarten

Duitsland Bad Wimpfen Odenwald Neckartal

Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de kerstmarkten in Heilbronn (ca. 15km), Heidelberg (ca. 60km) en Stuttgart (ca. 70 km) bezoeken. In Heilbronn vindt u op de Marktplatz, de Kiliansplatz en in

de voetgangerszone,100 houten kraampjes met kunstambachtelijke producten en nog veel meer. Schaatsen voor het historische raadhuis en daarna opwarmen in de skihut, dat is puur winterplezier. Geniet van de klanken van koren en muziekkapellen in het schijnsel van de 270 fraai versierde kerstbomen. Bovendien is er in het Kinderland een kribbe met levende dieren. Op maar liefst zeven locaties tegelijk verbindt de Heidelbergse kerstmarkt historie en romantiek in de oude stadskern. De ruime keuze aan ambachtelijke producten, vele cadeau-idee?n en typisch regionale lekkernijen brengen u in de stemming voor kerst. Bijzonder zijn de schapen en ezels die u mag aaien. De kerstpiramide op het Marktplein is het nieuwe herkenningsteken van de kerstmarkt op de Marktplatz. Deze piramide, onder het wakend oog van een kerstengel, bevat belangrijke figuren uit de geschiedenis van Heidelberg. Zij vertellen over de bijzondere betekenis van Heidelberg in de verschillende eeuwen. Het programma wordt aangevuld met adventsconcerten. Met zijn rond 280 prachtig versierde kraampjes behoort de populaire Stuttgarter kerstmarkt tot een van de oudste, grootste en mooiste kerstmarkten van Europa. De uitgebreid met engeltjes, rendieren, kerstmannen, sparrengroen en kerstballen gedecoreerde houten stalletjes veranderen de levenslustige metropool in het schijnsel van talloze lichtjes in een fonkelende kerststad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen