Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Alpina Parpan
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Alpina Parpan

Als één van de 18 vakantieplaatsen in Zwitserland mag Lenzerheide-Valbella-Prapan de titel "Familien Willkommen" voeren. De vakantieregio in het kanton Graubunden op een hoogte van 1500 m doet deze bekroning recht aan.

Parpan ligt 15 km ten zuiden van Chur en ca. 900 km van Utrecht en de faciliteiten voor gezinnen met kinderen zijn optimaal. Zoals kinder- en natuurspeelplaatsen, voor kinderwagen geschikte wandelwegen, picknickplaatsen, alternatieven voor slecht weer, thema- en avonturenpaden en diverse animatieprogramma's. Voor kinderen is er de leerzame 3,5 km lange Globiwandelweg waarop ze spelenderwijs de pracht van de natuur leren kennen. Ook is er een verhuurservice voor babyartikelen en worden voordelig geprijsde onderkomens voor gezinnen met kinderen aangeboden. Daarvan heeft Lenzerheide-Valbella er veel te bieden. Van familievriendelijke hotels met kinderopvang en -verzorging tot comfortabele appartementen en een camping. Ideaal voor gezinnen zijn de groepsonderkomens met tweepersoons- en kamers met meerdere bedden en de vele berghotels en vakantiehuizen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Alpina Parpan in Graubuenden, Parpan, Zwitserland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Als één van de 18 vakantieplaatsen in Zwitserland mag Lenzerheide-Valbella-Prapan de titel "Familien Willkommen" voeren. De vakantieregio in het kanton Graubunden op een hoogte van 1500 m doet deze bekroning recht aan. Parpan ligt 15 km ten zuiden van Chur en ca. 900 km van Utrecht en de faciliteiten voor gezinnen met kinderen zijn optimaal. Zoals kinder- en natuurspeelplaatsen, voor kinderwagen geschikte wandelwegen, picknickplaatsen, alternatieven voor slecht weer, thema- en avonturenpaden en diverse animatieprogramma's. Voor kinderen is er de leerzame 3,5 km lange Globiwandelweg waarop ze spelenderwijs de pracht van de natuur leren kennen. Ook is er een verhuurservice voor babyartikelen en worden voordelig geprijsde onderkomens voor gezinnen met kinderen aangeboden. Daarvan heeft Lenzerheide-Valbella er veel te bieden. Van familievriendelijke hotels met kinderopvang en -verzorging tot comfortabele appartementen en een camping. Ideaal voor gezinnen zijn de groepsonderkomens met tweepersoons- en kamers met meerdere bedden en de vele berghotels en vakantiehuizen.