Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Plaatsen
Parpan (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Parpan boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Parpan vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Parpan. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Parpan

Alpina Parpan

Zwitserland Graubuenden Parpan

Als één van de 18 vakantieplaatsen in Zwitserland mag Lenzerheide-Valbella-Prapan de titel "Familien Willkommen" voeren. De vakantieregio op een hoogte van 1500 m doet deze bekroning recht aan. Parpan ligt 15 km

ten zuiden van Chur en ca. 900 km van Utrecht en de faciliteiten voor gezinnen met kinderen zijn optimaal. Zoals kinder- en natuurspeelplaatsen, voor kinderwagen geschikte wandelwegen, picknickplaatsen, alternatieven voor slecht weer, thema- en avonturenpaden en diverse animatieprogramma's. Voor kinderen is er de leerzame 3,5 km lange Globiwandelweg waarop ze spelenderwijs de pracht van de natuur leren kennen. Ook is er een verhuurservice voor babyartikelen en worden voordelig geprijsde onderkomens voor gezinnen met kinderen aangeboden. Daarvan heeft Lenzerheide-Valbella er veel te bieden. Van familievriendelijke hotels met kinderopvang en -verzorging tot comfortabele appartementen en een camping. Ideaal voor gezinnen zijn de groepsonderkomens met tweepersoons- en kamers met meerdere bedden en de vele berghotels en vakantiehuizen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen