Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Turkije (85)
Regio's
Array (3)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Array boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Array vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Array. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Array

Appartement Excursiereis Cadocie C

Turkije Array Rondreis Turkije

Nu 2e persoon gratis (al in de prijs verwerkt) Peter Langhout Reizen biedt u deze winter een fantastische rondreis door het prachtige binnenland van Turkije aan. Het adembenemende Cappadocië wordt ook

wel de 'navel van de wereld’ genoemd. Deze landstreek ligt als een enorme kuil verborgen tussen de hoogvlaktes. Dit wonderlijke landschap is ontstaan door verschillende vulkaanuitbarstingen, waarna erosie het landschap verder vormde. In het zachte gesteente hebben op de vlucht zijnde christenen onderaardse steden uitgehakt. Enkele van deze steden en ook hun kerken, kloosters en grotwoningen kunt u nu nog bezichtigen. U bezoekt onder andere het Mevlana Museum, Sultanhan-Keravanserai, tufsteenlandschap, Göreme (opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen), de beroemde antieke stad Perge, het Romeinse theater Aspendos en nog veel meer. Geniet van de schoonheid van dit landschap en laat u overdonderen door deze bijzondere reis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Excursiereis Winter Cadocie

Turkije Array Rondreis Turkije

Peter Langhout Reizen biedt u deze winter een fantastische rondreis door het prachtige binnenland van Turkije aan. Het adembenemende Cappadocië wordt ook wel de 'navel van de wereld’ genoemd. Deze landstreek ligt

als een enorme kuil verborgen tussen de hoogvlaktes. Dit wonderlijke landschap is ontstaan door verschillende vulkaanuitbarstingen, waarna erosie het landschap verder vormde. In het zachte gesteente hebben op de vlucht zijnde christenen onderaardse steden uitgehakt. Enkele van deze steden en ook hun kerken, kloosters en grotwoningen kunt u nu nog bezichtigen. U bezoekt onder andere het Mevlana Museum, Sultanhan-Keravanserai, tufsteenlandschap, Göreme (opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen), de beroemde antieke stad Perge, het Romeinse theater Aspendos en nog veel meer. Geniet van de schoonheid van dit landschap en laat u overdonderen door deze bijzondere reis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Rondreis Cadocie

Turkije Array Rondreis Turkije

Cappadocië wordt ook wel de 'navel van de wereld’ genoemd. Deze landstreek ligt als een enorme kuil verborgen tussen de hoogvlakte van Centraal Anatolië en is de bestemming van deze prachtige rondreis.

Geniet van de schoonheid van dit landschap en laat u overdonderen door deze fantastische reis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen