Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Tsjechië (22)
Plaatsen

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Rez u Prahy boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Rez u Prahy vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Rez u Prahy. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Rez U Prahy

Vltava

Tsjechië Rez u Prahy Praag

Hotel Vltava is een eenvoudig doch bijzonder voordelig geprijsd familiehotel. Het is eigendom van de vriendelijke familie Matejcek die meerdere hotels nabij Praag bezit. Het hotel beschikt over 65 kamers die alle

zijn voorzien van badkamer, toilet en televisie. Op de begane grond bevindt zich een gezellige restaurant en tevens een aantal zalen en ruimtes die geschikt zijn voor groepsactiviteiten ( kaarten etc.) Op de eerste en tweede etage bevinden zich receptie en de kamers. Geen lift. Het hotel is heerlijk rustig gelegen, direct aan de veelbezongen rivier de Moldau. Het heeft een grote tuin direct aan de rivier , 2 tennisbanen en een ruime eigen parkeergelegenheid. Op een paar honderd meter afstand bevindt zich het station vanwaar twee maal per uur de trein vertrekt. Voor ca 1 euro staat U binnen 30 minuten in het hart van de Gouden Stad! Makkelijker kan het niet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen