Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Polen (3)
Plaatsen
Polen (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Polen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Polen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Polen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Polen

Wilga

Polen Rondreis Polen Polen

Wilt u dit jaar de kerstdagen eens doorbrengen in een geheel andere omgeving? Ga dan met Peter Langhout Reizen naar Zuid-Polen en u zult aangenaam verrast zijn door dit prachtige land. We

nemen u mee naar Krakau, één van de mooiste steden van Europa. Ook maken we een dagtocht naar het winterse Zakopane in het Tatra-gebergte en bezoeken we de beroemde zoutmijnen van Wieliczka. Boek nu direct en vier dit jaar de kerst in het mooie Polen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Diverse S Rondreis Polen

Polen Rondreis Polen Polen

Tijdens deze reis laten we u kennis maken met de hoogtepunten van het prachtige Polen. Naast de schitterende natuur zijn vooral de steden als Gdansk, Krakau en de hoofdstad Warschau zeer bezienswaardig.

Bovendien nemen we u mee naar de oude zoutmijnen en zullen we een bezoek brengen aan het indrukwekkende Auschwitz en het Wolvennest, het oude hoofdkwartier van Hitler. Een schitterende busreis om kennis te maken met het bijzondere Polen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen