Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (146)
Regio's
Tirol (13)
Plaatsen
Mieming (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Mieming boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Mieming vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Mieming. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Mieming

50 Plus Ski Of Langlaufvakantie Mi

Oostenrijk Tirol Mieming

Nieuw in ons programma! een ontspannende winteractief vakantie naar het zonnige Mieminger Plateau. Het is een gebied vol "Winterzauber" zoals de Oostenrijkers het zelf zeggen. Dit op zo'n 1000 meter hoogte gelegen

en daardoor zeer zonnige plateau waar met name wandelaars en langlaufers aan hun trekken komen. En we hebben in overleg met de plaatselijke VVV speciaal aan sportieve 50 plussers gedacht. En met name aan diegenen die op latere leeftijd met de geneugten van de wintersport kennis willen maken maar die dat niet in een skiklas vol jongeren willen gaan doen. Wij hebben daarom besloten voor deze speciale reis waarin U met leeftijdsgenoten op een ontspannende en gezellige manieren het ski- en langlaufvak onder de knie gaat krijgen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen