Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (146)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Steiermark boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Steiermark vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Steiermark. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Steiermark

Pension Poserhof

Oostenrijk Schladming Steiermark

Steiermark word ook wel de groenste deelstaat van Oostenrijk genoemd met 60% bosaandeel. Steiermark gelegen aan de grens met Slovenië bestaat uit diverse regio’s zoals: Salzkammergut, Graz, Hochsteiermark, Oststeiermark, Ramsau am Dachstein,

Schladming-Dachstein, Sud en West Steiermark. Er is ruim 1000km aan wandelroutes uitgezet, 930 km fiets en wandelroutes, 45km aan nordic walking trajecten. Ook zijn er diverse golfbanen en klimwanden aanwezig U zult verblijven in Schladming de ideale bestemming om actief bezig te zijn maar ook om heerlijk te ontspannen. De luchthaven van Salzburg vindt u op slechts 90 km afstand.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen