Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Oostenrijk (146)
Plaatsen
Karinthie (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Karinthie boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Karinthie vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Karinthie. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Karinthie

Wintersfeerreis Karinthie

Oostenrijk Karinthië Karinthie

Een heerlijke en ontspannende winter-sfeerreis naar het betoverend mooie en bijna altijd met sneeuw bedekte Drautal. We reserveerden voor u het prima familiehotel Rossmann waar de gelijknamige familie het u aan niets

laat ontbreken. We zijn hier al heel wat jaren te gast en altijd komen onze gasten uitermate tevreden terug. Dit is een reis met volop keuze voor u. Het Drautal is vlak en u kunt er dus heerlijk wandelen en langlaufen. Voor de actieven onder u rijden we een aantal keren naar Techendorf aan de bekende Weißensee. Ook hier kunt u wandelen en langlaufen. Wie wil skiën of dat wil leren kan hier ook terecht. En met name in de tweede helft van de winter kun je eindeloos schaatsen op de dikbevroren Weißensee. Maar als u het wat rustiger aan wilt doen dan gaat u toch lekker mee met de excursies die we met onze eigen luxe touringcar tijdens ons verblijf uitvoeren! Kortom: een reis voor iedereen en voor alle leeftijden boordevol afwisseling voor wie dat wil.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rossmann

Oostenrijk Karinthië Karinthie

Beleef dit jaar de feestdagen in het plaatsje Greifenburg, in de provincie Karinthië, vlakbij de Italiaanse grens. In dit bosrijke gebied met zijn hoge bergen kunt u uitstekend wandelen en genieten van

de mooie omgeving. Daarnaast hebben we een excursieprogramma met ondermeer een bezoek aan de Weißensee en omliggende dorpjes, een dag naar muziekstad Salzburg en uitstapjes naar Slovenië en Heiligenblut. Het belooft een geweldige reis te worden!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen