Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Zuid Holland (152)
Plaatsen
Lisse (3)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Lisse boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Lisse vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Lisse. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Lisse

Hotel De Duif

Nederland Zuid Holland Lisse

Door de uitstekende ligging van Hotel De Duif in het centrum van Lisse, bereikt u snel het winkelcentrum en gezellige eetgelegenheden en cafés. Ook ligt het hotel naast de bloemenvelden in de

Bollenstreek en kunt u vanaf hier gemakkelijk de Keukenhof bezoeken. Verder kunt u vanuit Lisse leuke uitstapjes maken naar steden als Amsterdam en Haarlem. Vooral om te shoppen of cultuur te snuiven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 24,50

Golden Tulip Lisse

Nederland Zuid Holland Lisse

Lisse ligt in de beroemde Duin- en Bollenstreek met strand, zee, meren en duinen maar ook boeiende steden als Amsterdam en Den Haag op korte afstand. Het hotel is een ideaal startpunt

voor dit fietsarrangement incl. picknickmand voor onderweg! Er is veel in de omgeving te doen en het hotel biedt de rust, sportiviteit, entertainment, gezelligheid en de faciliteiten voor een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 7,00

Hotel Golden Tulip Lisse

Nederland Zuid Holland Lisse

De omgeving van Golden Tulip Hotel Lisse, omgeven door uitgestrekte bollenvelden, leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen