Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Overijssel (68)
Plaatsen
Holten (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Holten boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Holten vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Holten. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Holten

De Swarte Ruijter

Nederland Overijssel Holten

Hotel en grandcafé De Swarte Ruijter ligt midden in het bos, aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het hotel ligt op een van de mooiste plekjes van de Holterberg.

Het historische pand, in combinatie met modern design en de bosrijke omgeving maken een verblijf in dit hotel tot een ware beleving. Het restaurant zorgt voor culinaire verrassingen. In de omgeving vindt u naast mooie natuur, de hanzesteden Deventer en Zutphen en diverse kastelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 72,50

Hotel AC & Restaurant Holten

Nederland Overijssel Holten

Aan de voet van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, vlakbij prachtige natuur, leuke steden en attracties vindt u dit hotel. Door de goede bereikbaarheid, gastvrijheid en ideale ligging is dit een goede

plaats om een paar gezellige dagen door te brengen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 37,50