Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Overijssel (68)
Plaatsen
Giethoorn (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Giethoorn boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Giethoorn vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Giethoorn. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Giethoorn

Hotel Brasserie De Pergola

Nederland Overijssel Giethoorn

Aan de rand van het schilderachtige dorp Giethoorn ligt Hotel de Pergola. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd, dit komt door de vele waterpartijen in de regio. Hotel

de Pergola ligt tussen de meren en wateren en heeft dan ook een eigen bootverhuur. Omgeven door liefelijke bruggetjes en karakteristieke boerderijen kunt u hier onthaasten en genieten van de rust en het water.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 42,50

Hotel De Harmonie

Nederland Overijssel Giethoorn

Hotel-restaurant De Harmonie ligt aan de dorpsgracht, direct naast het oude centrum van Giethoorn. Vanaf het hotel heeft u uitzicht over het Natuurreservaat De Wieden. Het hotel ligt in een rustige omgeving

en is een prima uitvalsbasis om activiteiten te ondernemen. Direct vanuit het hotel starten diverse gemarkeerde fietsroutes en boottochten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 47,50