Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Plaatsen
Oss (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Oss boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Oss vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Oss. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Oss

Hotel De Weverij

Nederland Noord Brabant Oss

Hotel de Weverij en, het in februari 2002 met een Michelinster bekroonde, restaurant Cordial zijn gevestigd in de voormalige weverij van Bergoss in Oss. In het hotel vindt u ook een lounge,

bar, tuinkamer en binnentuin. U zult goed tot rust komen in dit hotel dat voorzien is van alle moderne gemakken zoals televisie en draadloos internet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 56,00

Best Western Motel De Naaldhof

Nederland Noord Brabant Oss

In een rustige en bosrijke omgeving net buiten het centrum van Oss, ligt het moderne Best Western Motel De Naaldhof. In dit gebied is een wandeling of fietstocht door de natuur een

geliefde tijdsbesteding. In en naast het hotel kunt u ook lekker sportief bezig zijn, zoals met een potje (disco)bowlen of paintball. Wilt u Oss goed leren kennen, moet u zeker het Stadsarchief bezoeken en ‘Een rondje Oss’ volgen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Hotelspecials goedkope stedentrips, luxe citytrips & stedenreis aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 48,00