Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Eden Oranje  Leeuwarden
Geef uw mening

Hotel Eden Oranje Leeuwarden

Met dit arrangement willen wij u op een onvergetelijke manier kennis laten maken met de provincie Friesland. In het oude hart van Leeuwarden, direct tegenover het station, ligt het 4-sterren Eden Oranje

Hotel Leeuwarden. Loop door de beroemde smalle keienstraatjes en ontdek de stijlvolle winkels, uitstekende restaurants, gezellige terrasje en de beroemde scheve toren de Oldehove. Ook kunt u gebruik van het veerbootkaartje die in dit arrangement is inbegrepen om vervolgens heerlijk uit te waaien of te wadlopen op één van de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. Het hotel beschikt over 78 onlangs gerenoveerde kamers met flatscreen TV , een splinternieuw restaurant, een loungebar en eigen parkeergelegenheid ( tegen betaling). Kom langs en ervaar de Friese vriendelijkheid !

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Eden Oranje Leeuwarden in Leeuwarden, Friesland, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Met dit arrangement willen wij u op een onvergetelijke manier kennis laten maken met de provincie Friesland. In het oude hart van Leeuwarden, direct tegenover het station, ligt het 4-sterren Eden Oranje Hotel Leeuwarden. Loop door de beroemde smalle keienstraatjes en ontdek de stijlvolle winkels, uitstekende restaurants, gezellige terrasje en de beroemde scheve toren de Oldehove. Ook kunt u gebruik van het veerbootkaartje die in dit arrangement is inbegrepen om vervolgens heerlijk uit te waaien of te wadlopen op één van de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. Het hotel beschikt over 78 onlangs gerenoveerde kamers met flatscreen TV , een splinternieuw restaurant, een loungebar en eigen parkeergelegenheid ( tegen betaling). Kom langs en ervaar de Friese vriendelijkheid !