Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (1167)
Regio's
Drenthe (44)
Plaatsen
Witteveen (1)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Witteveen boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Witteveen vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Witteveen. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Witteveen

Het Witte Veen

Nederland Drenthe Witteveen

"Het Witte Veen" is een rustiek hotel, gevestigd in een oude Drentse boerderij nabij het dorpje Witteveen. Het hotel bevindt zich midden in de driehoek Emmen-Hoogeveen-Assen en ligt daarmee echt in het

hart van Drenthe. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets en/of wandeltochten. Of u nu komt voor de heide, de stuifzanden of de bossen, u vindt het hier allemaal. Overal zijn er gezellige dorpjes die zeker het bezoeken waard zijn. Tip: bezoek Orvelte, een monumentendorp teruggebracht in de staat waarin het zich bevond in de jaren 20/30 van de 19e eeuw.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen