Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Malta (17)
Regio's
Malta (3)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Malta boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Malta vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Malta. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Malta

Burlington

Malta Malta Malta

De appartementen is gelegen in het hart van St. Julian's met vele restaurants, winkels, barretjes, pubs en discotheken op loopafstand. Het strand ligt op ca. 500. van het complex.


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

St Julians Bay

Malta Malta St Julian s

Geniet deze winter van Malta met haar rijke cultuur en kleurrijke geschiedenis een fantastische bestemming voor een excursiereis. Een vakantie op Malta betekent op een eiland kennis maken met uiteenlopende werelden. Tal

van culturen en volkeren hebben hier hun stempel achtergelaten: Romeinen, Arabieren, Maltezer-ridders en natuurlijk de Engelsen. Het weer is het hele jaar door aangenaam, dus ook in de winter kunt u deze prachtige bestemming bezoeken. Tijdens onze excursiereis bezoekt u alle hoogtepunten van Malta en er is geen minimale deelname aan de reis. Malta ligt midden in de Middellandse Zee op slechts 4 uur vliegen en u kunt er gewoon Engels spreken, kortom hier moet u een keer geweest zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Cavalieri

Malta Malta St Julian s

Geniet deze winter van Malta is met haar rijke cultuur en kleurrijke geschiedenis een fantastische bestemming voor een excursiereis. Een vakantie op Malta betekent op een eiland kennis maken met uiteenlopende werelden.

Tal van culturen en volkeren hebben hier hun stempel achtergelaten: Romeinen, Arabieren, Maltezer-ridders en natuurlijk de Engelsen. Het weer is het hele jaar door aangenaam, dus ook in de winter kunt u deze prachtige bestemming bezoeken. Tijdens onze excursiereis bezoekt u alle hoogtepunten van Malta en er is geen minimale deelname aan de reis. Malta ligt midden in de Middellandse Zee op slechts 4 uur vliegen en u kunt er gewoon Engels spreken, kortom hier moet u een keer geweest zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen