Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Regio's
Skopje (2)

Over de Stedentripatlas

Een stedentrip naar Skopje boeken? Dan bent u op de juiste plaats beland. Op deze Stedentrip Atlas kunt u goedkope stedentrips, luxe citytrips & lastminute stedenvakanties naar Skopje vergelijken. Maak uw wensen kenbaar en vind zo uw Hotel. De verschillende accomodatie aanbieders staan overzichtelijk onder elkaar zodat vergelijken makkelijk gaat. U bent zo altijd verzekers van de beste aanbieding naar bijvoorbeeld Skopje. De actuele aanbiedingen vindt u hieronder:

Atlas toppers in Skopje

Rondreis Macedonie+Verl Ohrid

Macedonië Skopje Overig Macedonie

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor Macedonie. Vandaar deze bijzondere en unieke rondreis door het mooiste van Macedonie met verlenging in Ohrid in hotel Bellevue****. Tijdens deze rondreis bezoeken we

de vergeten opgravingen, afgelegen kloosters, luisteren we naar de oorspronkelijke muziek van Macedonie en proeven we de traditionele wijnen en gerechten. Daarnaast maken we een stadstour door Skopje, bezoeken we een bijzondere wijngaard waar wij tevens overnachten en doen wij diverse indrukken op in Bitola, de tweede stad van Macedonie. Uiteraard bezoeken we het meer van Ohrid dat op de werelderfgoedlijst staat. Deze reis eindigd in Skopje en is inclusief een extra weekverblijf in Ohrid in hotel Bellevue****. Laat uw betoveren door Macedonie, Skopje en Ohrid !!!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis Macedonie

Macedonië Skopje Overig Macedonie

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor Macedonie. Vandaar deze bijzondere en unieke rondreis door het mooiste van Macedonie. Tijdens deze rondreis bezoeken we de vergeten opgravingen, afgelegen kloosters, luisteren we

naar de oorspronkelijke muziek van Macedonie en proeven we de traditionele wijnen en gerechten. Daarnaast maken we een stadstour door Skopje, bezoeken we een bijzondere wijngaard waar wij tevens overnachten en doen wij diverse indrukken op in Bitola, de tweede stad van Macedonie. Uiteraard bezoeken we het meer van Ohrid dat op de werelderfgoedlijst staat. Laat uw betoveren door Macedonie !!!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: /5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen