Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Podgorka
Geef uw mening

Warning: A non-numeric value encountered in /home/w2912369/domains/stedentripatlas.nl/public_html/config.php on line 223

Podgorka

Kroatië, al jaren een geliefde vakantiebestemming. Dit jaar nemen we u mee naar het zuidelijke deel van Kroatië; Dalmatië en de Makarska Rivièra. Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van zon en cultuur.

Lekker luieren op het strand, wandelen over de gezellige boulevard, het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk nemen we u tijdens deze busreis ook mee op diverse interessante excursies. We bezoeken steden als Split en Dubrovnik. Op weg naar, het door zijn eeuwenoude brug bekende, Mostar rijden we door het Neretvadal en de beroemde Neretvakloof. Ook maken we een boottocht naar de eilanden voor de kust. Werkelijk een schitterende reis.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Podgorka in Dalmatië, Podgorka, Kroatië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (3)
Kroatië, al jaren een geliefde vakantiebestemming. Dit jaar nemen we u mee naar het zuidelijke deel van Kroatië; Dalmatië en de Makarska Rivièra. Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van zon en cultuur. Lekker luieren op het strand, wandelen over de gezellige boulevard, het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk nemen we u tijdens deze busreis ook mee op diverse interessante excursies. We bezoeken steden als Split en Dubrovnik. Op weg naar, het door zijn eeuwenoude brug bekende, Mostar rijden we door het Neretvadal en de beroemde Neretvakloof. Ook maken we een boottocht naar de eilanden voor de kust. Werkelijk een schitterende reis.
Uw stedentrip naar  Podgorka, Bron: Peter Langhout
Uw stedentrip naar Podgorka (Bron: Peter Langhout)
  •  Podgorka
  •  Podgorka
  •  Podgorka